Om oss

Vilka är vi?

Brålunden Bygg AB följer dig genom hela processen och ger dig en skräddarsydd lösning utefter ritningarna som skapats av er arkitekt. Vi är med er under hela byggprocessen och sköter allt, tills dess att vi lämnar nyckeln i er hand. För oss på Brålunden Bygg AB är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd med byggprojektet och att arbetet håller hög kvalitet.


Genom oss får man den optimala partnern som levererar högkvalitativa och pålitliga resultat. Vi går noggrant igenom vad ni vill ha för arbete utfört, hur mycket tid projektet behöver, när vi kan starta och hur mycket det kommer att kosta. Väljer ni oss som ert byggföretag får ni ett färdigt resultat som håller i många år.


Vi välkomnar stora projekt och hjälper er att ta fram smarta, hållbara lösningar som gynnar er efter att arbetet är klart. När projektet är färdigt gör vi en slutbesiktning och ser till att allt är som ni önskat.


I en byggprocess är det många moment somomfattas, moment som exempelvis grundläggning, isolering, montering avpanel, stomresning, måleriarbeten, badrum och installera kök. Då är videt perfekta byggföretaget för er då vi har dessa kompetenser påföretaget.

Intresserad?

Få en offert!

 
 
 
 
 

Söker du en byggfirma i Stockholm med lång erfarenhet, goda referenser och kanske landets bästa totalentreprenad? Brålunden Bygg AB finns i Stockholm med omnejd. Genom att kontakta oss får du snabbt en prisvärd offert på ditt projekt. 

Kontakta oss idag för att få snabb och rak offert från oss. Om du har frågor eller funderingar kring era byggprojekt eller helt enkelt behöver råd kring lockande (eller helt nödvändiga) renoveringsdrömmar, tveka inte att kontakta vår personal. Vi hjälper dig!

Tel: 073-566 81 41
E-post: bralundenbyggab@gmail.com