Våra tjänster

Våra tjänster:

Vi på Brålunden Bygg AB hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Badrumsrenovering

Vi bygger badrum enligt gällande standard och ser till att hela processen går som smort.


När du anlitar oss tar vi över hela entreprenaden och ser till att varje steg i arbetet utförs effektivt och enligt gällande standard. Givetvis är vi certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan känna dig säker på att vi arbetar med de senaste metoderna och med godkända material.

Renovering

Vi som byggföretag gör det mesta när det kommer till renovering av villa, lägenhet, fritidshus eller kontor. Vårt byggföretag utför allt från installation av kök, badrum, tillbyggnad eller bygga altan till sommarhuset. Välkommen att kontakta oss på Brålunden Bygg AB så ser vi vad vi kan hjälpa er med.

Köksrenovering

Att renovera köket är ofta ett stort projekt som kan göra stor skillnad i ditt hem.


Brålunden Bygg AB erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera köket. Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Takläggning

Vi på Brålunden Bygg AB utför takläggning i hela storstockholm som arbetar med att byta tak i form av tegelpannor, betong och plåttak. Vi tar oss an stora som små projekt åt både företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.

Markarbeten

Vi på Brålunden Bygg AB utför alla typer av markarbeten i Stockholm, såsom utgrävning och grävning för nybyggnation av hus.

Andra vanliga jobb vi utför är markarbeten, dräneringar, grundläggningar, utgrävningar för pooler, markplanering, trädgårdsanläggning, sprängning av sten och transport av lös material.

Tillbyggnad

Söker du ett företag som kan genomföra en tillbyggnad i Stockholm på bästa sätt är det oss du ska vända dig till. Vi kan genomföra alla tänkbara former av tillbyggnader – garage, gäststugor, altaner, uteplatser, Attefallshus med mera. Vi utför allt det med känsla förservice, effektivitet och yrkeskunskap.

Murning

Vi på Brålunden Bygg AB hjälper dig mer än gärna att välja vilken typ av sten som lämpar sig bäst. Våra murare är mycket kunniga och guidar dig rätt i djungeln. Valet av sten ska vara fint, men det ska också vara praktiskt för ändamålet.

Tung transport

Vi på Brålunden Bygg AB erbjuder transport av byggmaterial, schaktmassor, kranbil, container & uthyrning, skrymmande föremål, stora laster, ställningar och maskintransport.

Intresserad?

Få en offert!

 
 
 
 
 

Söker du en byggfirma i Stockholm med lång erfarenhet, goda referenser och kanske landets bästa totalentreprenad? Brålunden Bygg AB finns i Stockholm med omnejd. Genom att kontakta oss får du snabbt en prisvärd offert på ditt projekt. 

Kontakta oss idag för att få snabb och rak offert från oss. Om du har frågor eller funderingar kring era byggprojekt eller helt enkelt behöver råd kring lockande (eller helt nödvändiga) renoveringsdrömmar, tveka inte att kontakta vår personal. Vi hjälper dig!

Tel: 073-566 81 41
E-post: bralundenbyggab@gmail.com

unsplash